Сума на Бонус 6
Безплатни Завъртания 8
Продължителност на Бонус 8
Привлекателност за Нови Клиенти 8

Начален Бонус Спорт се предлага на всички нови играчи, които се регистрират на winbet.bg и депозират в игралната си сметка за първи път. За да се възползвате от Начален Бонус Спорт трябва да въведете бонус код SPORT200 в обозначеното за това поле, при първия си депозит. С този бонус ще получите 50% от първия си ..

Summary 7.5 good
Сума на Бонус 0.4
Безплатни Завъртания 0.3
Продължителност на Бонус 0.3
Привлекателност за Нови Клиенти 0
Summary rating from 64 user's marks. You can set own marks for this article - just click on stars above and press "Accept".
Accept
Summary 0.3 bad

Начален Бонус 200 лева от WinBet

Начален Бонус Спорт се предлага на всички нови играчи, които се регистрират на winbet.bg и депозират в игралната си сметка за първи път.

За да се възползвате от Начален Бонус Спорт трябва да въведете бонус код SPORT200 в обозначеното за това поле, при първия си депозит.

С този бонус ще получите 50% от първия си депозит, като максималната стойност на бонус средствата е 200лв. Бонусът ще бъде добавен в баланса на игралния Ви профил веднага и ще може да го използвате за спортни залози.

За да можете да изтеглите бонуса и евентуалните печалби, трябва да изпълните условията за разиграване на бонуса в определения в условията срок.